Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Är du nyfiken på aktionsforskning?

Vill du veta mer om vårt mastersprogram i aktionsforskning (NoMiA)? I så fall har du chansen den 30 januari på Utbildningsvetenskapliga fakulteten, IPS, i Göteborg.

Utbildningsansvariga, Karin Rönnerman, Anette Olin och Åsa Hirsh, kommer att informera om programmet, dess innehåll och upplägg.
På plats finns också tidigare studenter (alumner) som under fikat kan berätta om sina studier, vad de lärt och hur det påverkat deras verksamheter. De arbetar som lärare i grundskola och gymnasium, förskollärare, specialpedagoger m.m.
 

Var? Utbildningsvetenskapliga fakulteten, Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Västra hamngatan 25, sal A2 338 (hus A, plan 2, lokal 338)

När? Onsd den 30 jan, kl. 17.00-19.00

Hur? Under trevliga former med kort information och därefter fika då utbildningsansvariga, alumner, nuvarande studenter samt studievägledare finns på plats.

Anmälan (för att kunna beräkna fika)

Jag anmäler mig till information om aktionsforskning den 30 jan.

  = Obligatoriska fält

Anmälningsformulär

  = Obligatoriska fält

 

 

Snabbval IPS

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 00 00 (vxl)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Anette Olin|Sidan uppdaterades: 2019-01-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?