Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lärarexamenhögtid 10 nov 2017

Fira din lärarexamen!


Institutionen för pedagogik och specialpedagogik inbjuder till examenshögtid fredagen den 10 november 2017 kl. 15-18
i Kjell Härnqvistsalen.

Denna inbjudan riktar sig till dig som avlagt en professionsexamen som yrkeslärare, speciallärare eller specialpedagog och som antingen har fått hem ditt examensbevis eller som har skickat in ansökan till examensenheten om att få examensbevis. Om du inte ansökt om ditt examensbevis ännu, så gör det snarast. Här finns information om hur du ska göra: http://studentportal.gu.se/examen-och-arbetsliv/examen/ansokan

Det skulle glädja oss på Institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS) om du som studerat hos oss vill närvara vid examenshögtiden som vi arrangerar för att fira alla er som tagit examen i år. Samtliga examinander får ett symboliskt diplom och en liten gåva från institutionen.

Under examenshögtiden i Kjell Härnqvistsalen kommer det att hållas flera högtidstal till er, varvat med sång och musik och diplomutdelning. Efter ceremonin blir det gruppfotografering på Pedagogens stora trappa och därefter examensmingel med bubblande alkoholfri dryck utanför Kjell Härnqvistsalen.

Du får ta med dig upp till 4 gäster. Anmäl dig online snarast och senast den 27 oktober. Du får ett automatiskt bekräftelsemail när du anmält dig och efter den 27 oktober kommer mer detaljerad information att skickas ut till alla som anmält sig. Observera att du endast kan anmäla dig online genom att fylla i formuläret nedan.

Anmälan till lärarexamenshögtid 10 nov >>


Har du frågor om examenshögtiden, så kan du kontakta:
Hannah Åhman, programledare för Specialpedagogprogrammet och Speciallärarprogrammet, hannah.ahman@ped.gu.se
Anette Wahlandt, programledare för Yrkeslärarprogrammet, anette.wahlandt@ped.gu.se


Hjärtligt välkommen till Examenshögtiden för nya yrkeslärare, specialpedagoger och speciallärare den 10 november 2017!

 

PS. Du som tagit ut en magisterexamen i specialpedagogik kan välja att delta i den examenshögtid som anordnas den 13 oktober för de som avlagt en generell kandidat-, magister- eller masterexamen vid fakulteten. Du kan emellertid inte delta vid båda tillfällena, utan måste välja vilken högtid du vill närvara vid.

Anmälan till examenshögtid 13 okt >>

Sidansvarig: Ulrica Lilja|Sidan uppdaterades: 2017-09-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?