Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Uppdragsutbildning


Institutionen för pedagogik och specialpedagogik har en omfattande uppdragsutbildning. Uppdragsutbildningar anpassas efter lokala behov eller tar utgångspunkt i institutionens ordinarie kursutbud.

Med uppdragsutbildning menas sådan utbildning som universitetet genomför på uppdrag av en extern uppdragsgivare. Kommuner, myndigheter, företag och andra organisationer kan köpa utbildning på grund- eller avancerad nivå i form av kurser, seminarier och föreläsningar. Även olika utvecklingsarbeten som genomförs tillsammans med en uppdragsgivare räknas som uppdragsutbildning.

Uppdragsutbildning är det ord som används i lagar och förordningar för att beskriva och reglera den utbildning som säljs till uppdragsgivare. Eftersom universitet och högskolor är myndigheter och inte företag gäller speciella regler för all försäljning av utbildning.

Uppdragsutbildning regleras i avtal mellan institutionen och uppdragsgivaren. Mer om detta står under Ekonomi och villkor.

Innehåll och upplägg är något som vi kommer överens om. Genom dialog mellan institutionen och uppdragsgivaren strävar vi hållbarhet och långsiktighet i våra uppdragsutbildningar.

Kontakta oss

Anette Olin
Viceprefekt för samverkan och internationalisering
E-post 

Annica Nyman-Alm
Studierektor för samverkan och uppdrag
E-post

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 0000 (vx)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Annica Nyman Alm|Sidan uppdaterades: 2020-01-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?