Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

InternationaliseringInternationellt har intresset för partners med utbildningsvetenskaplig kompetens ökat. Inom utbildning ligger fokus på utveckling och överföring av arbetssätt, modeller och metoder, kompetensutvecklingsinsatser och erfarenhetsutbyten samt att främja nyckelkompetenser.

Erasmus+ är tänkt att fungera som ett verktyg och en del i arbetet med att möta och hantera de stora utmaningar som Europa står inför i dag och i framtiden; att vända den socioekonomiska krisen i EU-länderna, stärka tillväxten och sysselsättningen och främja social jämställdhet och integrering. ERASMUS+ programmet har skapat möjligheter för att söka medel för Erasmus+ strategiska partnerskap skola projekt med syftet att de aktiviteter som är möjliga att genomföra ska bidra till att höja kompetensen och kvaliteten i utbildningen på alla nivåer och inom alla områden.

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik är partner i några sådana projekt. I vänsterkolumnen står mer information om institutionens olika projekt.

 

Snabbval IPS

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 00 00 (vxl)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Anette Olin|Sidan uppdaterades: 2018-07-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?