Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kollegiet för språkpedagogik

Kollegiet för språkpedagogik är ett forum för den vetenskapliga diskussionen om språkligt lärande, undervisning och bedömning på alla utbildningsnivåer. I form av arbetsseminarier och föredragningar presenterar medlemmar och inbjudna gäster pågående forskning och doktorandprojekt. Här behandlas också teoretisk, metodisk och empirisk utveckling inom bedömning och det språkpedagogiska området.

Seminarier ges ungefär en gång i månaden under terminen, vanligen mellan 13:00 och 15:00. Då träffas vi för att diskutera aktuell forskning, vetenskapliga texter och/eller lyssna på inbjudna föreläsare. Kollegiet är kopplat till forskningsmiljön Lärande och bedömning i språk – LBS. Genom en e-postlista skickas inbjudan och information ut om kollegiets seminarier. Vill du ha fortlöpande information och inbjudan till kollegiet, kan du sätta upp dig på sändlistan genom att kontakta kollegiets sekreterare Linda Borger (Linda.Borger@gu.se).

 

Kollegiet för språkpedagogik

Ordförande

Britt-Marie Apelgren
Tfn: 031-786 2249
E-post: brittmarie.apelgren@ped.gu.se

Sekreterare

Linda Borger
Tfn: 031-786 2249
E-post: linda.borger@gu.se

 

Sidansvarig: Linda Borger|Sidan uppdaterades: 2018-10-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?