Ny kontaktperson för Minor Field Studies (MFS)

Nyhet: 2020-01-30

Från 1 januari 2020, har IPS utsett Caroline Berggren som institutionens kontaktperson för Minor Field Studies (MFS).

MFS är ett Sida-finansierat program som ger studenter som skriver sitt examensarbete (kandidat-/magister-/masteruppsats) möjlighet att göra en fältstudie och att samla in empiri i ett utvecklingsland. Caroline kommer att stödja våra studenter med att skriva sin ansökan som bland annat skall innehålla forskningsdesign, budget och riskbedömning. Här hittar du Carolines kontaktuppgifter.

Kontakta gärna Caroline för att få en kort skriftlig information om MFS att anslå på kursens Canvas sida.

Klicka här för mer information om MFS.

Sidansvarig: Anders Åkerström|Sidan uppdaterades: 2020-03-03