Fira din examen!

Nyhet: 2018-06-27

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS) inbjuder till årets examenshögtid fredagen den 12 oktober 2018 kl. 15-18 i Kjell Härnqvistsalen.

Inbjudan riktar sig till alla er som under året avlagt en professionsexamen som yrkeslärare, speciallärare eller specialpedagog eller en generell examen som filosofie kandidat, magister eller master inom något av institutionens program eller fristående kurser.

Det skulle glädja oss på Institutionen för pedagogik och specialpedagogik om ni som studerat hos oss vill närvara vid examenshögtiden som vi arrangerar för att fira alla som tagit ut sin examen. Samtliga närvarande kommer att få ett symboliskt examensdiplom och en liten gåva från institutionen.

Under examenshögtiden i Kjell Härnqvistsalen kommer det att hållas flera högtidstal till er examinander varvat med sång och musik och diplomutdelning. Efter ceremonin följer den traditionsenliga gruppfotograferingen på stora pedagogtrappan och därefter samlas alla till examensmingel i nedre foajén med plockmat och bubblande alkoholfri dryck.

Anmäl dig online senast den 28 september. Du får ta med dig upp till 4 gäster. Fyll gärna i att du vill ha en kopia på anmälan som bekräftelse på att du är anmäld. Ange en mailadress som är aktuell nu och fram till 12 oktober. Mer detaljerad information om ceremonin kommer att skickas ut per mail till alla som anmält sig när sista anmälningsdatum har passerat. Anmälningsformuläret hittar du här: ips.gu.se/utbildning/examen/examenhogtid2018/anmalan

För att få delta i Examenshögtiden 2018 måste du dock antingen redan har ansökt och fått ditt examensbevis eller ha skickat in din ansökan om examensbevis till sektionen för examina. Om du har fått alla dina betyg inrapporterade, men ännu inte har ansökt om examensbevis, så måste du göra det innan 28 september. Här finns information om hur du ska ansöka: studentportal.gu.se/examen-och-arbetsliv/examen/ansokan

Har du frågor om examenshögtiden, så kan du kontakta:
Malin Eliasson, studievägledare: malin.eliasson@gu.se

Hjärtligt välkommen till Examenshögtiden den 12 oktober 2018!

Göteborgs universitet i juni 2018

Mona Arfs, avgående prefekt
Anna-Carin Jonsson, tillträdande prefekt

AV: Mona Arfs