OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

"Ta time-out från striderna om skolan"

Nyhet: 2019-08-14

Bild på Sverker Lindblad.Allmänheten har fortfarande stort förtroende för skolan som institution liksom för lärarna som yrkesgrupp. Detsamma kan man inte säga om skolans organisation där missnöjet är stort med skolans omstrukturering.
– Politiker borde ta till sig detta och ta time-out från de partipolitiska striderna om skolan för att gå igenom omstruktureringens konsekvenser och därefter skapa en långsiktig färdplan för skolan, skriver Sverker Lindblad, professor emeritus i pedagogik, i en debattartikel i Göteborgs-Posten.

Läs debattartikeln i Göteborgs-Posten (2019-08-14)

Sidansvarig: Anders Åkerström|Sidan uppdaterades: 2020-03-03