Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fira din examen!

Högtid

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS)
inbjuder dig till årets Examenshögtid.

Denna inbjudan riktar sig till dig som avlagt generell examen som filosofie kandidat, filosofie magister eller filosofie master inom något av institutionens program eller fristående kurser eller som avlagt en professionsexamen som yrkeslärare, speciallärare eller specialpedagog.


Det skulle glädja oss på Institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS) om du vill närvara vid examenshögtiden som arrangeras för att fira alla er som avlagt examen och har erhållit examensbevis. Samtliga närvarande examinander får mottaga ett symboliskt diplom och en liten gåva från institutionen.


Jag kommer som er prefekt att hålla ett litet tal och skicka med er examinander några ord på vägen och även ordföranden för Utbildningsvetenskapliga sektionen vid Göta studentkår kommer att hålla hyllningstal. Ceremonin kommer att ackompanjeras av sång och musik av studentorkestern Tongångarne och vår egen lärarkör Cantola.


Efter ceremonin blir det gruppfotografering på entrétrappan och därefter examensmingel med lite plockmat och bubblande alkoholfri dryck.


Anmäl dig online snarast och senast den 28 september. Du får ta med dig upp till 4 gäster. Du får ett automatiskt bekräftelsemail när du anmäler dig och dina gäster. Ange en mailadress som är aktuell även i höst. Mer detaljerad information om ceremonin kommer att skickas ut till alla som anmält sig när sista anmälningsdatum har passerat.


Observera att du bara kan anmäla dig online genom att fylla i formuläret som finns här:För att få delta i Examenshögtiden 2018 måste du antingen redan har ansökt och fått ditt examens-bevis eller ha skickat in din ansökan om att få examensbevis till examensenheten. Om du ännu inte ansökt om ditt examensbevis, så kan du göra det så snart ditt sista betyg är inrapporterat. Här finns information om hur du ska göra: studentportal.gu.se/examen-och-arbetsliv/examen/ansokan


Har du frågor eller funderingar, så kan du kontakta ExamenshögtidIPS@ped.gu.se.
Hjärtligt välkommen till Examenshögtiden på IPS 2018!
 


Göteborgs universitet i juni 2018


Mona Arfs, avgående prefekt

Anna-Carin Jonsson, tillträdande prefekt
 

Datum: 2018-10-12

Tid: 15:00 - 18:00

Kategorier: Lärande

Plats: Kjell Härnqvistsalen

Kontaktperson: Mona Arfs

Snabbval IPS

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 00 00 (vxl)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Ulrica Lilja|Sidan uppdaterades: 2011-03-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?