Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nordiska Läroplansteoretiska Konferensen 2017

Konferens

Konferensen vänder sig till forskare/doktorander inom de forskningsmiljöer som är knutna till nätverket för den Nordiska Läroplansteoretiska Konferensen

Nordiska Läroplansteoretiska Konferensen är begränsad till 50 deltagare. Men de tre keynote-föreläsningarna är dock öppna för alla intresserade och kräver ingen föranmälan.

Deltagandet i konferensen är kostnadsfritt och vi bjuder på konferensmiddag (onsdag kväll) samt kaffe under konferensdagarna.
Programmet växlar mellan keynote-föreläsningar, seminarier och paneldiskussioner.

Syftet med konferensen är att gemensamt reflektera över läroplansteorins utveckling och ställning i Norden och internationellt som kan utmynna i olika former av samarbeten. Det är också meningen att såväl doktorander som seniora forskare ska ha möjlighet att presentera och få synpunkter på sina artikelutkast eller avhandlingsprojekt inom eller med anknytning till läroplansteori.

Föreläsare: Professor Eva Forsberg, Uppsala universitet, professor Sven-Erik Hansén Åbo akademi och professor Berit Karseth Universitetet i Oslo. Flera andra framträdande forskare inom läroplansteoretiska fältet deltar i paneldiskussioner och som seminarieledare. Konferensspråk är skandinaviska (svenska, norska, danska) eller engelska.

Datum: 2017-11-15

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25
Campus Rosenlund

Evenemangslänk: Läs mer om Nordiska Läroplansteoretiska Konferensen 2017

Kontaktperson: Elsi-Brith Jodal

Snabbval IPS

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 00 00 (vxl)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Lisbeth Dahlén|Sidan uppdaterades: 2011-03-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?