Aktuellt

Här finner du de senaste nyheterna om vår institution och om pedagogisk forskning i Sverige och internationellt.

• 80 mnkr till forskarskolor inom utbildningsvetenskap

[2019-11-13] Två forskarskolor vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten får 40 mnkr vardera enligt dagens bidragsbeslut från Vetenskapsrådet.

• Stort intresse när Forskning pågår! genomfördes

[2019-11-12] Runt 200 lärare, skolledare och verksamhetsutvecklare uppdaterade sig inom det senaste inom Utbildningsvetenskapliga fakultetens forskning när Forskning pågår! för femte året i rad genomfördes på Pedagogen.

• Givande när CUL-doktorander konfererade

[2019-11-05] En chans att formulera sig kring sin kommande avhandling och få efterlängtad respons, både från andra CUL-doktorander och seniora forskare. Det var uttalade synpunkter på Mötesplats CUL, den konferens som arrangerades i slutet av oktober.