Aktuellt

Här finner du de senaste nyheterna om vår institution och om pedagogisk forskning i Sverige och internationellt.

• Hälsning från Elias i Oslo

[2020-01-29] Elias studerar på Förskollärarprogrammet. Nu läser han sin sista termin som utbytesstudent på Oslo Metropolitan University.

• Studievecka i Tyskland gav vidgade insikter

[2020-01-13] Tio blivande speciallärare fick en intensiv studievecka i Erfurt, i Tyskland, strax före jul. Det blev en vecka som vidgade insikten om det komplicerade i begreppen inkludering och en skola för alla.

• Delta i föreläsningen med USA:s ambassadör den 14 januari

[2020-01-10] Den nyutnämnda amerikanska ambassadören i Sverige, Ken Howery, kommer att besöka Chalmers tekniska universitet och i samband med besöket hålla en föreläsning på temat svensk-amerikanska relationer och de frågor han vill prioritera som ambassadör. Studenter från Göteborgs universitet bjuds in att medverka vid föreläsningen.