Aktuellt

Här finner du de senaste nyheterna om vår institution och om pedagogisk forskning i Sverige och internationellt.

• Ulf Blossing ny ledamot i Skolinspektionens insynsråd

[2020-04-03] Regeringen har utsett skolforskaren Ulf Blossing till ny ledamot i Skolinspektionens insynsråd. Hans uppgift är att ge råd och stöd till generaldirektören.

• Ny antologi om att arbeta som rektor

[2020-03-25] Efter nio år har ett av standardverken om rektorsyrket kommit ut i en ny kraftigt omarbetad upplaga. Den nya boken Rektor i fokus ska vara ett stöd i rektorers vardagliga arbete.

• Riktlinjer angående coronaviruset/covid-19

[2020-03-03] Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset/covid-19 måste vi alla vidta enkla men effektiva preventiva åtgärder för att minska risken för smittspridning.