Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Här finner du de senaste nyheterna om vår institution och om pedagogisk forskning i Sverige och internationellt.

Nyheter

  • Göteborgs universitet och Chalmers stärker samarbetet för hållbar utveckling

    [2018-02-22] Göteborgs universitet och Chalmers har undertecknat ett förnyat samverkansavtal om hållbar utveckling, som också ger den gemensamma organisationen Göteborgs miljövetenskapliga centrum ett förnyat uppdrag. Det innebär en bredare ansats som täcker alla aspekter av hållbar utveckling med ett tydligare fokus på FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling. Organisationen byter samtidigt namn till Göteborgs centrum för hållbar utveckling.

  • Mer fokus på neuropsykiatriska svårigheter i Speciallärar- och Specialpedagogprogrammen

    [2018-02-20] Med start från höstterminen 2018 gäller nya utbildningsplaner för både Speciallärarprogrammet och Specialpedagogprogrammet. Den stora nyheten är att neuropsykiatriska svårigheter nu finns med i de nationella examensmålen.

  • Grundlärarstudenter på givande utbyte i USA

    [2018-02-19] Nya perspektiv, större säkerhet i lärarrollen och tacksamhet för utbildningen i Sverige. Men också vänner för livet, lite hemlängtan och erfarenhet av att bo på ett campus. Möt grundlärarstudenterna som förra terminen valde att studera en termin i Texas, USA.

Fler nyheter

Snabbval IPS

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 0000 (vx)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2011-03-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?