OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Vill du arbeta med högskoleprovet den 21 oktober?

Nyhet: 2017-08-24

Den 21 oktober 2017 är det dags för höstens högskoleprov. Nu söker sektionen för antagning dig som vill arbeta som provledare under högskoleprovet.

I varje provlokal leds provet av en provledare som ansvarar för att provet genomförs korrekt. Provledarens arbetsuppgifter består bl.a. av:

• en muntlig presentation om 30 minuter där provdagens regler gås igenom
  • legitimationskontroller
  • ansvar för hantering och sortering av provgruppens provmaterial (provhäften och svarshäften)
  • tidtagning under provpassen
  • övervakning av provdeltagarna under provpassen

Det är provledarens ansvar att hålla koll på provdeltagarna för att förhindra fusk. Provledaren kontrollerar att gällande regler följs och att inga otillåtna hjälpmedel används.

Göteborgs universitet anordnar provet på följande platser: Alingsås, Angered, Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölnlycke, Stenungssund, Torslanda och Vårgårda.

Arbetstiden är ca 07.15- 16.45 och som anställd vid GU rapporterar du arbetstiden under högskoleprovet som kvalificerad övertid.

Är du intresserad av att arbeta som provledare under högskoleprovet den 21 oktober 2017? Ansök redan idag och sprid gärna informationen till övriga kollegor vid Göteborgs universitet.

Ansökan

Ansök genom att skicka ett CV samt en kort presentation av dig själv senast den 2017-09-06 via e-post till: hpersonal@gu.se. Ange också på vilka orter du kan tänka dig att arbeta, samt om du har körkort och tillgång till bil.

Har du frågor?

Kontakta Alicia Eriksen Wijk:
E-post: hpersonal@gu.se
Telefon: 031-786 1917

031-786 1917

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se