Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Här finner du de senaste nyheterna om vår institution och om pedagogisk forskning i Sverige och internationellt.

Nyheter

  • Monica Johansson ny prodekan vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten

    [2016-12-21] Rektor har utsett Monica Johansson, universitetslektor vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik, till ny prodekan vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten efter genomfört rådgivande val vid fakulteten.

  • Studievecka gav ökad insikt om inkluderingens betydelse

    [2016-12-08] Elva blivande specialpedagoger och speciallärare deltog under en intensiv International Study Week i tyska Siegen i november. Det blev en vecka som vidgade insikten om betydelsen av inkludering och människors lika värde och också en insikt om att svenskt elevhälsoarbete står sig väl i en internationell jämförelse.

  • Registrera 2016 års publikationer i GUP - inför årsredovisning

    [2016-12-08] Göteborgs universitets forskning presenteras och redovisas i universitetets årsredovisning. Genom att ta fram statistik ur publikationsdatabasen GUP (Göteborgs universitets publikationer) får vi svar på hur mycket som publiceras och vilken spridning det får. För en så fullständig bild av universitetets forskning som möjligt är det viktigt att publikationer utgivna under 2016 registreras senast söndag 8 januari 2017.

Fler nyheter

Kalendarium

Till kalendern

Snabbval IPS

Kontaktinformation

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25

Telefon:
031-786 0000 (vx)

Fax:
031-786 2070

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2011-03-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?